Kompanija CWP obezbijedila modernu javnu rasvjetu za Mjesnu zajednicu Čevo

CWP Europe, vodeća kompanija za razvoj projekata obnovljive energije u jugoistočnoj Evropi, kroz svoju podružnicu Sun Horizon ostvarila je značajnu donaciju Mjesnoj zajednici Čevo u Prijestonici Cetinje, u kojoj razvija projekat solarne elektrane Montečevo. Donacija ima za cilj da značajno unaprijedi uslove rasvjete na teritoriji Čeva i time direktno doprinese infrastrukturnom razvoju zajednice i pruži praktičan oslonac za građane u njihovim svakodnevnim aktuvnostima.

Kompanija CWP obezbijedila je novu javnu rasvjetu, koja se sastoji od modernih uličnih svjetiljki, a instalacija se realizuje u saradnji sa Sekretarijatom za stambeno komunalne poslove i saobraćaj Prijestonice Cetinje, DOO “Komunalno” Cetinje i Mjesnom zajednicom Čevo.

Osiguravajući adekvatno osvjetljenje za Mjesnu zajednicu Čevo, kompanija CWP, postigla je višestruke koristi za lokalnu zajednicu, a prvenstveno unaprijeđenje bezbjednosti pješaka i vozača tokom noćnih sati koje predstavlja ključni aspekt ovog društveno-odgovornog projekta.

U sklopu razvoja projekta solarne elektrane Montečevо na teritoriji Prijestonice Cetinje, kompanija CWP prepoznaje važnost aktivnog doprinosa lokalnoj zajednici. Kompanija ostaje posvijećena ostvarivanju održive budućnosti kroz inovativne projekte i partnerstva.