CWP podržao Montenegro Beer Fest u Cetinju

Kompanija CWP je u saradnji sa Prijestonicom Cetinje dala doprinos u realizaciji Montenegro Beer Festa, koji je održan od 28. do 30. jula, sa ciljem razvoja turističke ponude Cetinja kao vjekovima poznatog središta kulture Crne Gore.

Ovogodišnji Montenegro Beer Fest je privukao više od 30.000 posjetilaca koji su tokom tri dana trajanja festivala uživali u sjajnoj muzičkoj i gastronomskoj ponudi. Impresivna izvedba legendarnih izvođača poput Bajage i Instruktora, Kikija Lesendrića i Pilota, Galije, Nena Belana, i drugih, oduševila je publiku i stvorila nezaboravnu atmosferu.

Manifestacija je bila koncipirana kao spoj vrhunske muzike, kulturno-istorijskih vrijednosti Cetinja i prepoznatljive crnogorske kuhinje, te je predstavljala centar dobre zabave i mjesto okupljanja različitih uzrasta širom regiona.

U skladu sa svojim vrijednostima, misijom i planovima korporativne i društvene odgovornosti, kompanija CWP će nastaviti da podržava aktivnosti koje doprinose razvoju i poboljšanju uslova u lokalnoj zajednici u kojoj razvija projekat solarne elektrane Montečevo.

slider image
slider image
slider image